Snellader voor Samsung Galaxy S20 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S20 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S20 Plus Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S20 Plus weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy S20 Plus met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S20 Plus met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S20 Plus Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S20 Plus weer snel op te laden. Het is…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S20 Plus - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S20 Plus - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy S20 Plus (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S20 Plus snel weer op te…

Super Fast Charger voor Samsung S20 Plus - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung S20 Plus - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung S20 Plus wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S20 Plus snel weer op te…

USB C datakabel voor Samsung S20 Plus (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S20 Plus (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S20 Plus Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel…

USB C Kabel voor Samsung Galaxy S20 Plus - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung Galaxy S20 Plus - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy S20 Plus 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je…

USB C Kabel voor Samsung S20 Plus - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung S20 Plus - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung S20 Plus meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung S20…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S20 Plus 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S20 Plus 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S20 Plus Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S20 Plus

Zoek je een Samsung Galaxy S20 Plus oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S20 Plus.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy S20 Plus

De Samsung S20 Plus is de waardige opvolger van de zeer populaire Samsung S10 Plus. Het toestel is kenmerkend door o.a. zijn grote nagenoeg randloze scherm van 6,7 inch met daarin een kleine selfiecamera in het midden.  De waanzinnige camera op de achterzijde met maar liefst 4 lenzen springt ook direct in het oog. Onderhuids de fraai vormgegeven behuizing bevind zich een snelle exynos 990 processor met een meer dan gemiddeld werkgeheugen en een grote accu met een capaciteit van 4500 mAh.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy S20 Plus is een van de eerste toestellen welke Super Fast Charging ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S20 Plus op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung S20 Plus met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy S20 Plus leveren.

USB C

De Samsung Galaxy S20 Plus is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S20 Plus ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S20 Plus de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S20 Plus welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S20 Plus opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S20 Plus en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S20 Plus oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S20 Plus oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung S20 oplader

Bekijk ook: Samsung Note 20 oplader

Bekijk ook: Samsung Galaxy A51 oplader

Wat voor type opladers biedt GSM-Oplader.nl aan voor de Samsung Galaxy S20 Plus?

Op GSM-Oplader.nl vind je USB-C datakabels, complete opladers met oplaadkabel + adapter, autoladers en draadloze opladers. Iedere oplader is verkrijgbaar in 15 en 25 watt. De 15-watt zijn de standaard snelladers, de 25-watt zijn het nieuwe type snelladers van Samsung middels het Power Delivery protocol. Hiermee is het vanaf nu mogelijk om de Samsung Galaxy S20 Plus nog sneller op te laden!

Wat is de batterijcapaciteit van de Samsung Galaxy S20 Plus?

De Samsung Galaxy S20 Plus heeft een batterijcapaciteit van 4.500 mAh. Dit is behoorlijk ten opzichte van eerdere telefoons die vaak slechts 3.000 mAh hadden. Wij raden je dan ook aan om te kiezen voor een snellader.

Welk type USB aansluiting heeft de Samsung Galaxy S20 Plus?

De Samsung Galaxy S20 Plus is uitgerust met krachtige USB-C aansluiting. Het grote voordeel hiervan? Super snel laden is mogelijk! Met USB-C is het namelijk mogelijk om meer vermogen naar de batterij te sturen.

Waarom kiezen voor een oplader bij GSM-Oplader.nl?

GSM-Oplader.nl biedt hoge kwaliteit opladers mét 2 meter lange oplaadkabel voor een scherpe prijs. Door de extra lange laadkabel is het mogelijk om de telefoon bijvoorbeeld ook op de bank, in bed of achter het bureau te gebruiken als het stopcontact hier iets verder van verwijderd is. Onze opladers zijn bovendien verkrijgbaar in het zwart en wit én we leveren wanneer je op werkdagen voor 18:00 besteld, de volgende dag al de oplader bij jou thuis!