Snellader voor Samsung Galaxy S10 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S10 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S10 Plus Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S10 Plus weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy S10 Plus met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S10 Plus met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S10 Plus Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S10 Plus weer snel op te laden. Het is…

USB C datakabel voor Samsung S10 Plus (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S10 Plus (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S10 Plus Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S10 Plus 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S10 Plus 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S10 plus Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S10+

Zoek je een Samsung Galaxy S10+ oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S10+.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy S10+ is een van de eerste toestellen welke Super Fast Charging ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S10+ op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung S10+ met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy S10+ leveren.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S10+ ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S10+ de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S9 welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S10+ opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers van 25 watt ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S10+ en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S10+ oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S10+ oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Wat is de prijs van een oplader voor de Samsung Galaxy S10 Plus?

GSM-Oplader.nl biedt de opladers voor de S10 Plus aan al vanaf € 9,95! Al onze opladers beschikken over een extra lange oplaadkabel van 2 meter, handig voor als je bijvoorbeeld toch nog iets met je telefoon wilt doen tijdens het opladen.

Kan ik mijn Samsung Galaxy S10 Plus ook in de auto opladen?

GSM-Oplader.nl biedt ook handige snelladers aan voor in de auto. Zo kun je ook tijdens het autorijden de batterij opladen. Heb je al een auto adapter met USB aansluiting? Dan kun je er ook voor kiezen om uitsluitend een USB-C datakabel te kopen.

Wat is het verschil tussen de snelladers en super fast charging?

Het verschil tussen de snelladers en super fast charging zit hem in het aantal watt. Een snellader heeft een vermogen van maximaal 15-watt. De super fast charging laders hebben een capaciteit van standaard 25-watt. Dit is een grote vooruitgang, gezien de grote accu in de Galaxy A71, raden wij aan om dan ook te kiezen voor een super fast charger voor dit toestel.

Zijn er ook draadloze opladers verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy S10 Plus?

De Samsung Galaxy S10 Plus is draadloos op te laden met een maximaal vermogen van 10 watt. Op GSM-Oplader.nl bieden wij ook draadloze opladers aan die met dit maximale vermogen de telefoon weer zo snel mogelijk opladen. Ideaal voor op het bureau tijdens werk of op het nachtkastje!

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Bestel je op een werkdag voor 18:00? Dan worden de opladers de volgende dag geleverd. Er is immers niets fijner om een oplader zo snel mogelijk te gebruiken zodat je niet zonder batterij komt te zitten.