Snellader voor Samsung Galaxy A51 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy A51 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy A51 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A51 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy A51 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy A51 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy A51 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A51 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung A51 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung A51 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung A51 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A51 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A51 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy A51 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A51

Zoek je een Samsung Galaxy A51 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A51.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy A51

De Samsung A51 is de waardige opvolger van de zeer populaire Samsung A50. Het huzarenstukje van dit toestel zijn ongetwijfeld de 4 camera’s op de achterzijde waarmee zelfs het vlaggenschip de Samsung S10 wordt voorbij gestreefd. Andere opvallende features van deze telefoon zijn de vingerafdrukscanner welke onder het glas is aangebracht, het grote scherm met zeer dunne randen en de enorme accu van maar liefst 4.000 mAh waarmee je moeiteloos de dag door zult komen.

Fast Charging

De Samsung Galaxy A51 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A51 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A51 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy A51 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy A51 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung A51 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A51 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A51 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy A51 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung A50 oplader

Bekijk ook: Samsung A50S oplader

 

Wat is de prijs van een oplader voor de Samsung Galaxy A51?

Wij bieden opladers voor de Samsung Galaxy A51 al aan vanaf slechts € 9,95! Geïnteresseerd in meerdere opladers? Dan bieden wij extra voordeel, zo betaalt u bijv. bij de aankoop van 5 opladers slechts € 5,95 per stuk. U heeft de keuze uit witte en zwarte uitvoeringen, exclusief of inclusief adapter. Heeft u bijvoorbeeld thuis al een goede adapter of een auto adapter? Dan voldoet het om alleen een USB-C datakabel aan te schaffen.

Met welk type USB aansluiting zijn de opladers uitgerust?

De Samsung Galaxy A51 is voorzien van USB-C aansluiting, dit is op dit moment een nieuwe standaard waarmee het mogelijk is om snel op te laden.

Hoeveel vermogen heeft de batterij van de Samsung Galaxy A51?

De batterij van de Samsung Galaxy A51 heeft een capaciteit van 4.000 mAh, dit is doorgaans genoeg om de hele dag te gebruiken. Met onze snelladers van 15-watt is het mogelijk om de telefoon met gezonde accu weer in ongeveer 2 tot 3 uur op de volle 100% te krijgen.

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

GSM-Oplader werkt met 24-uurs levering op werkdagen. Wij weten tenslotte dat een oplader vaak snel vervangen moet worden, wij werken dan ook met: op werkdagen voor 18:00 besteld, is morgen in huis!