Laadkabel voor Samsung J5 (1,5 Meter)

Laadkabel voor Samsung J5 (1,5 Meter)

Laadkabel Samsung J5 Deze laadkabel voor de Samsung J5 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy J5 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplaadkabel voor Samsung J5 (1,5 Meter)

Oplaadkabel voor Samsung J5 (1,5 Meter)

Oplaadkabel Samsung J5 Deze oplaadkabel voor de Samsung J5 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy J5 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplader voor Samsung Galaxy J5 met lange oplaadkabel

Oplader voor Samsung Galaxy J5 met lange oplaadkabel

Samsung J5 oplader Met deze krachtige oplader voor de Samsung J5 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Snellader voor Samsung Galaxy J5 met lange oplaadkabel

Snellader voor Samsung Galaxy J5 met lange oplaadkabel

Samsung J5 snellader Met deze krachtige snellader voor de Samsung J5 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy J5

Zoek je een Samsung Galaxy J5 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung J5.

Fast Charging

De Samsung Galaxy  J5 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy J5 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung J5 snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy J5 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy J5 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung J5 is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung J5

De standaard lengte van de Samsung J5 oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung J5 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy J5 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy J5 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung J5 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung A40 oplader

Bekijk ook: Samsung A50 oplader

Bekijk ook: Samsung S8 oplader

Welke opladers biedt GSM-Oplader.nl aan voor de Samsung Galaxy J5?

GSM-Oplader.nl biedt de volgende type opladers aan voor de Samsung Galaxy J5:

  • Losse micro-USB laadkabels
  • Complete opladers met USB kabel en adapter
  • Speciale opladers met snellaadfunctie voor in de auto

Is de Samsung Galaxy J5 ook draadloos op te laden?

De Samsung Galaxy J5 is niet draadloos op te laden. Dit komt omdat dit toestel niet is uitgerust met QI technologie, deze technologie wordt door Samsung en andere merken gebruikt om snel te laden.

Wat is de batterijcapaciteit van de Samsung Galaxy J5?

De Samsung Galaxy J5 heeft een batterijcapaciteit van 2600 mAh, dit staat voor milliampère-uur.

Waarom een oplader kopen bij GSM-Oplader.nl?

GSM-Oplader.nl is niet alleen voordelig, we bieden ook uitstekende opladers voor jouw telefoon aan! Wist je dat onze opladers standaard voorzien zijn van de Quick Charge 3.0 technologie? Dit betekent dat je de Samsung Galaxy J5 kunt opladen met een vermogen van 15-watt, dit wordt ook wel snelladen genoemd! Zo is de batterij van het toestel tot wel 40% sneller vol dan de normale opladers.

Verder bieden wij uitsluitend opladers aan met een extra lange oplaadkabel van wel 1,5 meter. Ook onze levertijd is snel, op werkdagen besteld voor 18:00? Morgen in huis! Kortom: Genoeg redenen om te kiezen voor GSM-Oplader.nl!