Snellader voor Samsung Galaxy A50 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy A50 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy A50 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A50 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy A50 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy A50 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy A50 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A50 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung A50 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung A50 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung A50 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A50 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A50 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy A50 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A50

Zoek je een Samsung Galaxy A50 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A50.

Fast Charging

De Samsung Galaxy A50 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A50 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A50 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy A50 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy A50 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung A50 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A50 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A50 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy A50 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Wat is de prijs van een oplader voor de Samsung Galaxy A50?

De opladers voor deze telefoon worden aangeboden al vanaf € 9,95! Voor dit bedrag ontvang je een USB-C laadkabel, ideaal als je bijvoorbeeld al een USB (auto)adapter hebt. Wil je liever een complete lader met adapter? Deze bieden wij aan al vanaf € 12,95. Al onze bestellingen worden geleverd per brievenbuspost, ideaal zodat je niet thuis hoeft te blijven. Wist je overigens dat al onze laders snel laden? Deze laden je telefoon tot 40% sneller op dan normale opladers.

Welk type opladers worden aangeboden voor de Samsung Galaxy A50?

Wij bieden allerlei soorten opladers aan voor de A50, namelijk: USB-C laadkabels, complete adapters en autoladers. De Samsung Galaxy A50 is ook snel op te laden dankzij de ingebouwde QI technologie. GSM-Oplader.nl heeft daarom ook draadloze opladers voor deze telefoon in het assortiment, met houder!

Wat is het voordeel van de opladers van GSM-Oplader.nl?

GSM-Oplader.nl biedt uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy A50. Ideaal om de batterij zo snel mogelijk op te laden. Verder maakt de extra lange oplaadkabel van 2 meter onze opladers uniek. De ideale lengte om je mobiel te blijven gebruiken tijdens het opladen.

Wanneer kan ik mijn oplader voor de A50 in huis verwachten?

Bestel je één van onze opladers voor de Samsung Galaxy A50 op een doordeweekse dag, voor 18:00? Dan kun je de lader al de volgende dag in huis verwachten. Bestellingen die na 18:00 of tijdens weekend of feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag door PostNL verwerkt.