Snellader voor Samsung Galaxy S8 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S8 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S8 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S8 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy S8 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S8 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S8 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S8 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung S8 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S8 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S8 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S8 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S8 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S8 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S8

Zoek je een Samsung Galaxy S8 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S8.

Fast Charging

De Samsung Galaxy S8 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S8 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy S8 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy S8 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy S8 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S8 ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S8 de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S8 welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S8 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S8 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S8 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S8 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Met welke lader is de Samsung Galaxy S8 het snelste opgeladen?

Wij verkopen uitsluitend snelladers die met een vermogen tot wel 15-watt kunnen opladen. Standaard laders hadden een vermogen van 10-watt, met de snelladers laadt je dus 1.5 x zo snel. Zo kun je de S8 weer snel gebruiken!

Is de Samsung Galaxy S8 ook draadloos op te laden?

De S8 en S8+ zijn beide draadloos oplaadbaar. GSM-Oplader.nl biedt handige draadloze opladers met standaard aan, ideaal voor op bijvoorbeeld een bureau!

Welke capaciteit heeft de batterij van de Samsung Galaxy S8?

De Samsung Galaxy S8 is uitgerust met een batterij van 3.000mAh. De S8+ heeft een batterij met 3500mAh.

Wat is er uniek aan de laders van GSM-Oplader.nl?

Niets is vervelender dan bij het stopcontact te moeten zitten tijdens het opladen van de telefoon. Om deze reden werken wij standaard met oplaadkabels van 2 meter! Zo kun je op ruime afstand van het stopcontact alsnog je telefoon gebruiken.

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Wij begrijpen dat je een lader vaak besteld omdat je hem snel nodig hebt. Wij werken dan ook met een levertijd van 24-uur op werkdagen: voor 18:00, morgen in huis.