Snellader voor Samsung Galaxy A41 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy A41 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy A41 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A41 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy A41 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy A41 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy A41 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A41 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung A41 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung A41 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung A41 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A41 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A41 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy A41 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A41

Zoek je een Samsung Galaxy A41 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A41.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy A41

De Samsung A41 is de opvolger van de Samsung A40. Het toestel heeft ondanks dat deze zeer voordelig is maar liefst 3 camera's op de achterzijde, een scherp amoled beeldscherm en is ook nog eens stof en waterdicht dankzij de ip-68 certificering.

Fast Charging

De Samsung Galaxy A41 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A411 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A41 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy A41 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy A41 beschikt over een USB C aansluiting. Voordelen hiervan t.o.v. micro-usb zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung A41 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A41 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A41 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy A41 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung A51 oplader

Bekijk ook: Samsung S20 oplader

Bekijk ook: Samsung Note 10 oplader

 

Wat kost een oplader voor de Samsung Galaxy A41 bij GSM-Oplader.nl?

De oplader van de A41 kost op GSM-Oplader.nl tussen de € 9,95 en € 13,95. Je hebt de keuze tussen witte en zwarte laders, mét of zónder adapter. Houdt er rekening mee dat een goede adapter essentieel is om zo snel mogelijk te laden.

Wat is de capaciteit van de batterij in de Samsung Galaxy A41?

De Samsung Galaxy A41 is uitgerust met een batterij met 3.500mAh. Dit is extra groot ten opzicht van zijn voorgangers. Samsung heeft dit model dan ook geschikt gemaakt voor snelladen met 15 watt, zodat de batterij weer lekker snel vol is.

Is het ook mogelijk om de Samsung Galaxy A41 onderweg op te laden?

Ja, de Samsung Galaxy A41 is ook onderweg op te laden. Op GSM-Oplader.nl vind je bijvoorbeeld autoladers voor deze telefoon. Onze autoladers zijn voorzien van snellaadfunctie, ideaal voor onderweg.

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Wij begrijpen dat je een lader vaak besteld omdat je hem snel nodig hebt. Wij werken dan ook met een levertijd van 24-uur op werkdagen: voor 18:00, morgen in huis.