Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy Note 10 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Note 10 weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy Note 10 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Note 10 weer snel op te laden. Het is…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy Note 10 - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy Note 10 - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy Note 10 (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung Note 10 snel weer op te…

Super Fast Charger voor Samsung Note 10 - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung Note 10 - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung Note 10 wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung Note 10 snel weer op te…

USB C datakabel voor Samsung Note 10 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung Note 10 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung Note 10 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel…

USB C Kabel voor Samsung Galaxy Note 10 - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung Galaxy Note 10 - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy Note 10 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je…

USB C Kabel voor Samsung Note 10 - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung Note 10 - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung Note 10 2 meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Note 10 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Note 10 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy Note 10 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy NOTE 10

Zoek je een Samsung Galaxy NOTE 10 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung NOTE 10.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy NOTE 10

De Samsung Note 10 is het nieuwste model in de bekende note series en volgt de Galaxy Note 9 op. De nieuwe Note 10 is in vergelijking tot de Note 9 echter drastisch doorontwikkeld en is daardoor niet direct herkenbaar als opvolger. Het effectieve leesbare scherm is een stuk groter door de veel kleinere randen aan de boven en onderzijde waardoor dit zelfs de Samsung S10 achter zich laat qua percentage zichtbaar scherm aan de voorzijde. Het toestel is tevens uitgebreid met een ultrasone sensor om je vingerafdruk te scannen. Ook de hardware aan de binnenzijde is flink aangepakt om weer volledig up to date te zijn. Het werkgeheugen bevat bijvoorbeeld maar liefst 128 gb!

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy NOTE 10 ondersteunt  Super-Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy NOTE 10 op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung NOTE 10 met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy NOTE 10 leveren.

USB C

De Samsung Galaxy NOTE 10 beschikt over een USB C aansluiting. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung usb-c datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung NOTE 10 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy NOTE 10 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy NOTE 10 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy NOTE 10 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Wat voor opladers biedt GSM-Oplader.nl aan voor de Samsung Galaxy Note 10?

GSm-Oplader.nl biedt een grote diversiteit aan accu’s aan voor de Samsung Galaxy Note 10. De voordeligste optie zijn de USB-C laadkabels, handig als je al een USB adapter in huis hebt of via de USB poort van bijvoorbeeld je laptop wil opladen. We bieden twee types complete opladers aan: snelladers met 15-watt en Super Fast Chargers met 25-watt. Zit je vaak in de auto? En wil je ook daar de telefoon op kunnen laden? Dan zijn de autoladers een uitstekende optie. Tot slot kun je kiezen uit draadloze opladers, handig voor op het nachtkastje of bureau!

Hoe groot is de batterij van de Samsung Galaxy Note 10?

De batterij van de Samsung Galaxy Note 10 heeft een inhoud van 3.500 mAh, dit is niet zo groot als de meeste andere toestellen die Samsung in hetzelfde jaar uit heeft gebracht en ook kleiner dan de meeste batterijen van de nieuwste type smartphones. Je zult wellicht merken dat de Samsung Galaxy Note 10 dan ook wat sneller leeg is dan veel andere telefoons.

Welk type USB aansluiting heeft de oplader?

De Samsung Galaxy Note 10 is voorzien van USB-C aansluiting, dit is een groot voordeel omdat hierdoor extra snel laden met 25-watt mogelijk is. De USB-C is namelijk aanzienlijk krachtiger dan Micro-USB.

Waarom een oplader kopen bij GSM-Oplader.nl?

GSM-Oplader.nl heeft een groots aanbod opladers voor een voordelige prijs. Wij werken met extra lange oplaadkabels van 2 meter én bieden 24-uurs verzending aan op bestellingen op werkdagen voor 18:00! Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor het kopen van jouw lader voor de Samsung Galaxy Note 10 op onze website.