Laadkabel voor Samsung S7 (1,5 Meter)

Laadkabel voor Samsung S7 (1,5 Meter)

Laadkabel Samsung S7 Deze laadkabel voor de Samsung S7 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy S7 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplaadkabel voor Samsung S7 (1,5 Meter)

Oplaadkabel voor Samsung S7 (1,5 Meter)

Oplaadkabel Samsung S7 Deze oplaadkabel voor de Samsung S7 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy S7 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplader voor Samsung Galaxy S7 met lange oplaadkabel

Oplader voor Samsung Galaxy S7 met lange oplaadkabel

Samsung S7 oplader Met deze krachtige oplader voor de Samsung S7 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Snellader voor Samsung Galaxy S7 met lange oplaadkabel

Snellader voor Samsung Galaxy S7 met lange oplaadkabel

Samsung S7 snellader Met deze krachtige snellader voor de Samsung S7 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S7

Zoek je een Samsung Galaxy S7 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S7.

Snelladen

De Samsung Galaxy S7 ondersteunt snelladen. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S7 op te laden met een laadstroom van 10 watt i.p.v. de 5 watt welke de voorgaande generatie samsung S7 snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy S7 dus goed op dat de laadstroom van 10 watt op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy S7 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung S7 is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung S7

De standaard lengte van de Samsung S7 oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung S7 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S7 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S7 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung S7 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S10 oplader

Bekijk ook: Samsung S9 oplader

Bekijk ook: Samsung S8 oplader

Welke laders biedt GSM-Oplader.nl aan voor de Samsung Galaxy S7?

Wij bieden losse USB laadkabels aan en complete opladers met adapter(stekker) voor de Samsung Galaxy S7. Onze opladers zijn standaard voorzien met de ‘fast charging’ technologie, hiermee kun je met 15-watt opladen. Dit is 50% sneller dan de normale laders!

Voor welke prijs biedt GSM-Oplader.nl opladers aan voor de Samsung Galaxy S7?

De losse USB laadkabels zijn al verkrijgbaar vanaf 7,95. De complete opladers bieden wij aan voor 11,95.

Welk type USB aansluiting heeft de Samsung Galaxy S7?

De Samsung Galaxy S7 heeft een micro USB aansluiting.

Wat is er uniek aan onze opladers?

Onze opladers hebben een langere laadkabel van 1,5 meter. Ook zijn ze verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Tot slot bieden wij standaard snelladers aan die voorzien zijn van ‘fast charging’ technologie. Dit maakt onze opladers uniek!