Laadkabel voor Samsung S7 Edge (1,5 Meter)

Laadkabel voor Samsung S7 Edge (1,5 Meter)

Laadkabel Samsung S7 Edge Deze laadkabel voor de Samsung S7 Edge beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy S7 Edge kunt opladen en data zoals foto's en muziek…

Oplaadkabel voor Samsung S7 Edge (1,5 Meter)

Oplaadkabel voor Samsung S7 Edge (1,5 Meter)

Oplaadkabel Samsung S7 Edge Deze oplaadkabel voor de Samsung S7 Edge beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy S7 Edge kunt opladen en data zoals foto's en muziek…

Oplader voor Samsung Galaxy S7 Edge met lange oplaadkabel

Oplader voor Samsung Galaxy S7 Edge met lange oplaadkabel

Samsung S7 Edge oplader Met deze krachtige oplader voor de Samsung S7 Edge is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast…

Snellader voor Samsung Galaxy S7 Edge met lange oplaadkabel

Snellader voor Samsung Galaxy S7 Edge met lange oplaadkabel

Samsung S7 Edge snellader Met deze krachtige snellader voor de Samsung S7 Edge is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S7 EDGE

Zoek je een Samsung Galaxy S7 EDGE oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S7 EDGE.

Snelladen

De Samsung Galaxy S7 EDGE ondersteunt snelladen. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S7 EDGE op te laden met een laadstroom van 10 watt i.p.v. de 5 watt welke de voorgaande generatie samsung S7 EDGE snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy S7 EDGE dus goed op dat de laadstroom van 10 watt op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy S7 EDGE waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung S7 EDGE is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung S7 EDGE

De standaard lengte van de Samsung S7 EDGE oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung S7 EDGE opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S7 EDGE en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S7 EDGE oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung S7 EDGE oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S10 oplader

Bekijk ook: Samsung S9 oplader

Bekijk ook: Samsung S8 oplader

Welk type laders zijn er verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy S7 Edge?

Op GSM-Oplader.nl vind je een uitgebreid aanbod aan opladers voor de Samsung Galaxy S7 Edge: snelladers, USB-C datakabels, autoladers en draadloze opladers. Al onze opladers zijn verder verkrijgbaar in het zwart of in het wit. Ook werken wij standaard met extra lange laadkabel, zo kun je de telefoon nog eenvoudig gebruiken tijdens het opladen.

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy S7 Edge en Samsung Galaxy S7?

De Samsung Galaxy S7 Edge heeft een grotere accu(3600 mAh v.s. 3000 mAh), groter scherm(5,5 inch v.s. 5,1 inch) en meer opslagruimte(64GB v.s. 32GB) dan de normale Samsung Galaxy S7. Om deze reden is de Samsung Galaxy S7 Edge eigenlijk de verbeterde versie van de normale S7.

Kan ik mijn Samsung Galaxy S7 Edge ook draadloos opladen?

De Samsung Galaxy S7 Edge is draadloos op te laden omdat het toestel is voorzien van qi technologie. Ook op GSM-Oplader.nl vind je draadloze opladers voor dit toestel in het assortiment.

Wanneer heb ik mijn oplader in huis?

Wij werken met snelle levertijden omdat we begrijpen dat een oplader vaak snel vervangen moet worden. Bestel je daarom op werkdagen voor 18:00? Dan heb je de oplader morgen al in huis!