Laadkabel voor Samsung S6 (1,5 Meter)

Laadkabel voor Samsung S6 (1,5 Meter)

Laadkabel Samsung S6 Deze laadkabel voor de Samsung S6 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy S6 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplaadkabel voor Samsung S6 (1,5 Meter)

Oplaadkabel voor Samsung S6 (1,5 Meter)

Oplaadkabel Samsung S6 Deze oplaadkabel voor de Samsung S6 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy S6 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplader voor Samsung Galaxy S6 met lange oplaadkabel

Oplader voor Samsung Galaxy S6 met lange oplaadkabel

Samsung S6 oplader Met deze krachtige oplader voor de Samsung S6 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Snellader voor Samsung Galaxy S6 met lange oplaadkabel

Snellader voor Samsung Galaxy S6 met lange oplaadkabel

Samsung S6 snellader Met deze krachtige snellader voor de Samsung S6 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S6

Zoek je een Samsung Galaxy S6 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S6.

Snelladen

De Samsung Galaxy S6 ondersteunt snelladen. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S6 op te laden met een laadstroom van 10 watt i.p.v. de 5 watt welke de voorgaande generatie samsung S6 snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy S6 dus goed op dat de laadstroom van 10 watt op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy S6 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung S6 is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung S6

De standaard lengte van de Samsung S6 oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung S6 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S6 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S6 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung S6 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S10 oplader

Bekijk ook: Samsung S9 oplader

Bekijk ook: Samsung S8 oplader

Wat kost een oplader voor de Samsung Galaxy S6?

De voordelige keuze is om een losse laadkabel te kopen voor de Samsung Galaxy S6, deze kosten bij GSM-Oplader.nl slechts € 7,95. Heb je zelf nog geen USB adapter(stekker) in huis? Kies dan voor één van de complete opladers van slechts € 11,95. Deze laders zijn bovendien geschikt om te snelladen.

Hoe krachtig zijn de opladers van GSM-Oplader.nl voor de Samsung Galaxy S6?

Wij bieden uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy S6. Deze micro-USB opladers zijn voorzien van QC 3.0 technologie waardoor je een telefoon tot wel 40% sneller kunt opladen dan met de normale laders voor de S6.

In welke kleuren zijn de opladers leverbaar?

GSM-Oplader.nl biedt opladers altijd aan in de twee populairste kleuren, namelijk zwart en wit. Doordat wij ons compleet focussen op twee kleuren kunnen wij onze voorraden groter inkopen, zo zijn en blijven onze opladers voor de S6 scherp geprijsd!

Wat maakt de opladers van GSM-Oplader.nl uniek?

Wij leveren uitsluitend snelladers aan met een vermogen van 15-watt voor de Samsung Galaxy S6, dit maakt de opladers zeer geliefd onder onze klanten. Verder hebben onze opladers standaard een laadkabel van wel 1,5 meter! Ideaal om tijdens het laden je telefoon toch nog te kunnen gebruiken op bijvoorbeeld de bank, aan de eettafel of in bed.