Snellader voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra met 2 meter kabel wi

Snellader voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra met 2 meter kabel wi

Snellader Samsung Galaxy Note 20 Ultra Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Note 20 Ultra weer snel op te laden.…

Snellader voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra met 2 meter kabel zw

Snellader voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra met 2 meter kabel zw

Snellader Samsung Galaxy Note 20 Ultra Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Note 20 Ultra weer snel op te laden.…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy Note 20 Ultra (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung Note 20 Ultra snel weer…

Super Fast Charger voor Samsung Note 20 Ultra - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung Note 20 Ultra - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung Note 20 Ultra wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung Note 20 Ultra snel weer…

USB C datakabel voor Samsung Note 20 Ultra (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung Note 20 Ultra (2 Meter)

USB C datakabel Samsung Note 20 Ultra Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De…

USB C Kabel voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy Note 20 Ultra 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van…

USB C Kabel voor Samsung Note 20 Ultra - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung Note 20 Ultra - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung Note 20 Ultra 2 meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra 2 meter zwar

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra 2 meter zwar

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra

Zoek je een Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung NOTE 20 Ultra.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra

De Samsung Note 20 Ultra is de meer geavanceerde versie van de Galaxy Note 20, het nieuwste model in de bekende note series en volgt de Galaxy Note 10 Plus op. Het toestel is op het moment 'top of the line' voor Samsung samen met de Galaxy S20. Het toestel onderscheidt zicht t.o.v. het standaarmodel Note 20 onder andere door een glazen behuizing welke een stuk luxere uitstraling heeft dan de kunstof behuizing van de Note 20, een beter en groter beeldscherm en een snellere processor. De 4.500 mAh accu waarmee je bij gemiddeld gebruik de dag door moet kunnen komen is met een snelheid tot maximaal 45 watt op te laden t.o.v. de 25 watt bij de Note 20.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra ondersteunt Super-Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra op te laden met een laadstroom van maar liefst 45 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen. Bij het toestel wordt standaard een 25 watt lader geleverd maar het is dus wel mogelijk met de juiste oplader met 45 watt op te laden.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung NOTE 20 Ultra met 45 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra leveren.

USB C

De Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra beschikt over een USB C aansluiting. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung usb-c datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy Note 20 Ultra ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy Note 20 Ultra de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy Note 20 Ultra welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung NOTE 20 Ultra opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy NOTE 20 Ultra oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung S20 oplader

Bekijk ook: Samsung S20 Ultra oplader

Bekijk ook: Samsung Note 10 oplader

Welk type opladers worden er aangeboden voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra?

Bij GSM-Oplader vind je de volgende type opladers voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra:

  • Snelladers met 15-watt
  • Super Fast Chargers met 25-watt
  • Autoladers met snellaad optie
  • Losse USB-C oplaadkabels
  • Draadloze opladers

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Bestel je een oplader op werkdagen voor 18:00? Dan is jouw bestelling de volgende dag al in huis. Wij bezorgen onze bestellingen middels brievenbuspost, erg handig zodat je niet voor de bestelling thuis hoeft te blijven. Bestel je in het weekend? Dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag geleverd.

Waarom bieden wij alleen opladers aan met extra lange laadkabel van 2 meter?

Wij leveren uitsluitend opladers aan met een oplaadkabel van 2 meter. Wij doen dit vanwege het comfort. Met een extra lange laadkabel heb je de optie om de telefoon te blijven gebruiken op bijvoorbeeld de bank of op bed. Ook als het stopcontact wat verder van je nachtkastje is verwijderd, is de kans groot dat de 2 meter lange laadkabel oplossing biedt! Veel klanten kiezen daarom voor een oplader bij GSM-Oplader.nl!

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy Note 20 en Samsung Galaxy Note Ultra?

Het eerste grote opvallende verschil tussen beide toestellen is de behuizing van de toestellen. De Samsung Galaxy Note 20 Ultra heeft een behuizing van glas i.c.m. aluminium, de normale Note 20 is voorzien van kunststof behuizing. Ook zit er een groot verschil in het scherm, de framerate van de Note 20 Ultra is twee keer zo goed als de reguliere Note 20, namelijk 120 hz v.s. 60hz.

Ook de camera’s van de toestellen verschillen, de hoofdcamera van de Samsung Galaxy Note 20 Ultra heeft namelijk 108 Megapixels, ten opzichte van de 64 Megapixels van de normale Note 20. Ook zit er laserfocus ingebouwd, waardoor de camera nog sneller reageert. Typerend voor de Samsung Galaxy Note is de bediening met de pen. Het scherm van de Note 20 Ultra reageert nog sneller dan de normale Note 20, waardoor je nog comfortabeler met de telefoon kunt werken.