Snellader voor Samsung Galaxy M21 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy M21 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy M21 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy M21 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy M21 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy M21 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy M21 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy M21 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung M21 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung M21 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung M21 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy M21 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy M21 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy M21 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy M21

Zoek je een Samsung Galaxy M21 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung M21.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy M21

De Samsung M21 is de opvolger van de Samsung M20 en het kleine broertje van de Samsung M31. Het toestel heeft veel vergelijkenissen met de M31. Het enige echte compromis zit in de camera's aan de achterzijde welke er bij de M31 4 zijn ipv 3 bij de M21. Dit toestel is uitermate geschikt voor zeer intensieve gebruikers die de gehele dag bezig zijn met de telefoon. De enorme accu van maar liefst 6.000 mAh zorgt ervoor dat je onderweg nooit meer geconfronteerd wordt met een lege batterij. Door de hoge resultie van het 6,4 inch scherm is het aangenaam om online videocontent te bekijken.

Fast Charging

De Samsung Galaxy M21 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy M21 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy M21 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy M21 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy M21 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung M21 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy M21 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy M21 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy M21 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S20 oplader

Bekijk ook: Samsung Note 10 oplader

Welke opladers biedt GSM-Oplader.nl aan?

In het aanbod van GSM-Oplader.nl vind je diverse opladers voor de Samsung Galaxy M21. De voordeligste keuze zijn de losse USB-C datakabels van wel 2 meter, handig voor als je al een adapter thuis hebt. Om snel te laden met 15-watt raden we je de complete opladers met adapter(stekker) aan. Tot slot vind je ook laders voor in de auto, wist je dat deze ook over een snellaadfunctie beschikken? Ideaal voor de M21!

Waarom kiezen voor een snellader voor de Samsung Galaxy M21?

De Samsung Galaxy M21 staat bekend om zijn extra grote batterij met een capaciteit van 6.000 mAh. Dit is gemiddeld gezien twee keer zoveel als andere smartphones. Om deze reden is het ook verstandig om te kiezen voor een snellader, aangezien je de enorme batterij dan weer zo snel mogelijk op 100% kan krijgen.

Welk type USB aansluiting heeft de Samsung Galaxy M21?

Deze telefoon is uitgerust met een USB type C aansluiting. Dit is de hedendaagse standaard en heeft als voordeel dat er extra krachtig geladen kan worden met 15-watt. Dit is over het algemeen tot wel 40% sneller dan met een normale oplader.

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Bestel je de oplader op een werkdag voor 18:00? Dan heb je de oplader de volgende dag al in huis! Wij leveren de bestelling gewoon door de brievenbus af, handig omdat je zo niet thuis hoeft te blijven voor de bestelling.