Laadkabel voor Samsung A7 (1,5 Meter)

Laadkabel voor Samsung A7 (1,5 Meter)

Laadkabel Samsung A7 Deze laadkabel voor de Samsung A7 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy A7 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplaadkabel voor Samsung A7 (1,5 Meter)

Oplaadkabel voor Samsung A7 (1,5 Meter)

Oplaadkabel Samsung A7 Deze oplaadkabel voor de Samsung A7 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy A7 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplader voor Samsung Galaxy A7 met extra lange oplaadkabel

Oplader voor Samsung Galaxy A7 met extra lange oplaadkabel

Samsung A7 oplader Met deze krachtige oplader voor de Samsung A7 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Snellader voor Samsung Galaxy A7 met lange oplaadkabel

Snellader voor Samsung Galaxy A7 met lange oplaadkabel

Samsung A7 snellader Met deze krachtige snellader voor de Samsung A7 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Pagina:

Oplader voor de Samsung Galaxy A7

Zoek je een Samsung Galaxy A7 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A7.

Snelladen

De Samsung Galaxy A7 ondersteunt snelladen. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A7 op te laden met een laadstroom van 10 watt i.p.v. de 5 watt welke de voorgaande generatie samsung A7 snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A7 dus goed op dat de laadstroom van 10 watt op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy A7 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung A7 is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung A7

De standaard lengte van de Samsung A7 oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung A7 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A7 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A7 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung A7 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S10 oplader

Bekijk ook: Samsung S9 oplader

Bekijk ook: Samsung S8 oplader

Wat is de prijs van een oplader voor de Samsung Galaxy A7?

De prijzen van onze Samsung Galaxy A7 opladers variëren tussen de € 7,95 en € 11,95. Een complete oplader inclusief power adapter(stekker) kost € 11,95. Heb je alleen de oplaadkabel nodig? De prijs van de kabels is slechts € 7,95. Meerdere laders nodig? Kijk dan ook eens naar de prijsstaffels van GSM-Oplader.nl en betaal tot slechts € 5,95 per oplader!

Hoeveel vermogen heeft een Samsung Galaxy A7 oplader?

GSM-Oplader.nl biedt uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy A7. Ideaal om jouw telefoon binnen korte tijd weer helemaal tot 100% op te laden. De snelladers hebben een vermogen van 15-watt. De eerste generatie opladers van de A7 hadden slecht 10 watt, de snelladers zijn dus een grote verbetering.

Met welk type USB aansluiting zijn de opladers uitgerust?

De Samsung Galaxy A7 opladers zijn voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Wij begrijpen dat opladers vaak snel vervangen moeten worden, wij werken daarom met snelle levertijden: op werkdagen voor 18:00 besteld, is morgen in huis!