Snellader voor Samsung Galaxy A31 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy A31 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy A31 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A31 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy A31 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy A31 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy A31 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A31 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung A31 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung A31 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung A31 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A31 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A31 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy A31 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A31

Zoek je een Samsung Galaxy A31 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A31.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy A31

De Samsung A31 is de opvolger van de Samsung A30. Het toestel heeft ondanks dat deze zeer voordelig is maar liefst 4 camera's op de achterzijde, een scherp amoled beeldscherm (uniek indeze prijsklasse) en voorzien van een enorme accu van maar liefst 5.000 mAh waarmee je de dag moeiteloos door zult komen.

Fast Charging

De Samsung Galaxy A31 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A31 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A31 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy A31 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy A31 beschikt over een USB C aansluiting. Voordelen hiervan t.o.v. micro-usb zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung A31 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A31 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A31 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy A31 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung A51 oplader

Bekijk ook: Samsung S20 oplader

Bekijk ook: Samsung A41 oplader

Wat voor type laders zijn er verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy A31?

GSM-Oplader.nl biedt uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy A31, dit wordt door Samsung ook wel Samsung Adaptive Fast charging genoemd. Wij verkopen losse USB-C laadkabels, complete laders met USB-C laadkabel met adapter en autoladers voor deze telefoon.

Wat is de levertijd van de opladers?

Bestel je jouw oplader op werkdagen voor 18:00? Dan ontvang je de oplader de volgende dag al in huis. Ideaal om een oplader snel te vervangen!

Wat kosten de opladers?

De opladers voor de Samsung Galaxy A31 bieden wij aan al vanaf € 9,95, voor deze prijs leveren wij de USB-C laadkabel. Wil je een oplader inclusief stekker(adapter)? Deze bieden wij aan al vanaf € 12,95.

Wat is de capaciteit van de batterij van de Samsung Galaxy A31?

De capaciteit van de accu van de Samsung Galaxy A31 is 5.000 mAh. Dit is een grote batterij, aangezien veel voorgangers werkten met slechts 3.000 mAh.