Snellader voor Samsung Galaxy A02 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy A02 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy A02 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A02 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy A02 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy A02 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy A02 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A02 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung A02 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung A02 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung A02 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A02 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A02 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy A02 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A02

Zoek je een Samsung Galaxy A02 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A02.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy A02

De Samsung A02 is het voordeligere model van de Samsung Galaxy A02S. De Samsung Galaxy A02 heeft een groot scherm , twee camera's op de achterzijde en is voorzien van een reusachtige 5.000 mAh accu waardoor de standbytijd maar liefst 2-3 dagen kan bedragen.

Fast Charging

De Samsung Galaxy A02 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A02 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A02 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy A02 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy A02 beschikt over een USB C aansluiting. Voordelen hiervan t.o.v. micro-usb zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung A02 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A02 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A02 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy A02 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung A51 oplader

Bekijk ook: Samsung Galaxy S20 oplader

Bekijk ook: Samsung opladers

Hoeveel kost een oplader voor de Samsung Galaxy A02?

Wij leveren losse USB-C oplaadkabels en complete laders met adapter(stekker). De USB-C oplaadkabels voor de Samsung Galaxy A02 zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,95! Liever een complete oplader? Deze bieden wij aan al vanaf € 10,95. Onze opladers zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. Bovendien verkopen wij uitsluitend opladers met een extra lange laadkabel van 2 meter.

Met welk type USB aansluiting werkt de Samsung Galaxy A02?

De Samsung Galaxy A02 werkt met een USB type C aansluiting. Met USB-C kan er meer vermogen naar de telefoon gestuurd worden, snelladen is dan ook mogelijk met deze telefoon. Wij verkopen uitsluitend snelladers voor de A02.

Wanneer is de Samsung Galaxy A02 uitgebracht?

De Samsung Galaxy A02s is uitgebracht in februari 2021. Deze budget smartphone is zeer populair omdat de accu enorm is: 5.000 mAh, het toestel is uitgerust met 4 camera’s(één selfiecamera en drie camera’s aan de achterkant van de telefoon) waarvan ‘één camera beschikt over 12 megapixels. Dit zijn mooie specificaties voor een voordelige smartphone!

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Wij werken op werkdagen met een levertijd binnen 24 uur. Een oplader wordt vaak besteld als vervangend exemplaar van de huidige lader, het is dan ook wel zo fijn om de oplader zo snel mogelijk te ontvangen. Kortom: op werkdagen besteld voor 18:00? Morgen in huis!