Op zoek naar een oplader voor je Samsung smartphone of tablet? Gsm-Oplader.nl heeft een groot assortiment Samsung opladers. Wij maken het je extra makkelijk met onze zoekfunctie waardoor je eenvoudig en snel de juiste voordelige oplader voor jouw Samsung telefoon zult vinden. Wanneer je je Samsung oplader voor 18:00 besteld heb je deze doorgaans de volgende werkdag al in huis!

Samsung oplader

Zoek je een Samsung oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor Samsung telefoons.

Super Fast Charging

De allernieuwe generatie topmodel Samsung telefoons ondersteunen Super Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung leveren.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen bieden een aantal Samsung toestellen ook ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunen de draadloze opladers van Gsm-Oplader.nl de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers van 25 watt ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met Samsung telefoons en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.