Snellader voor Samsung Galaxy S9 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S9 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S9 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S9 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy S9 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S9 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S9 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S9 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung S9 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S9 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S9 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S9 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S9 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S9 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S9

Zoek je een Samsung Galaxy S9 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S9.

Fast Charging

De Samsung Galaxy S9 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S9 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy S9 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy S9 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy S9 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S9 ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S9 de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S9 welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S9 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S9 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S9 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S9 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Wat kost een oplader voor de Samsung Galaxy S9?

De prijzen van de Samsung Galaxy S9 opladers variëren tussen de € 9,95 en € 12,95. Meer dan één lader nodig? Dan bieden wij ook speciale kortingen! Zo betaal je tot slechts € 5,95 per lader.

Hoeveel vermogen heeft de batterij van de Samsung Galaxy S9?

De Samsung Galaxy S9 is uitgerust met een Lithium-Ion batterij met een capaciteit van 3000 mAh.

In welke kleuren zijn de laders voor de Samsung Galaxy S9 verkrijgbaar?

De Samsung Galaxy S9 laders zijn op GSM-Oplader.nl verkrijgbaar in het wit en in het zwart.

Is de Samsung Galaxy S9 draadloos op te laden?

De Samsung Galaxy S9 beschikt over QI-techniek waardoor draadloos laden mogelijk is. Bekijk ook de speciale draadloze lader op deze pagina, deze is door de standaard makkelijk te plaatsen op ieder bureau of nachtkastje!

Hoe kan ik zo lang mogelijk met een volle batterij doen?

Een veelgehoorde vraag van onze klanten is hoe zij batterij kunnen besparen om zo lang mogelijk met een batterij te doen. Dit kan ten eerste door de helderheid van je scherm aan te passen, zet deze bijvoorbeeld op 30% (hiermee is doorgaans de tekst nog prima te lezen). Ten tweede: onderweg? Schakel WiFi en Bluetooth dan uit! Deze twee netwerken zoeken anders constant naar een signaal, dit kost veel stroom.

Sluit verder onnodige apps compleet af en zet je trilfunctie/geluid uit. Op de Samsung Galaxy S9 zit verder ook een speciale batterijbesparing stand waarmee je het maximale uit de batterij kunt halen als deze te snel leeg loopt. Deze zal ook de schermhelderheid lager zetten en de processor vertragen om minder te gebruiken. Heb je echt weinig batterij meer en wil je toch nog iets met je telefoon doen? Schakel dan (tijdelijk) vliegtuigstand in.

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Wij begrijpen dat opladers vaak snel vervangen moeten worden, wij werken daarom met snelle levertijden: op werkdagen voor 18:00 besteld, is morgen in huis!