Snellader voor Samsung Galaxy S21 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S21 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S21 Plus Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S21 Plus weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy S21 Plus met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S21 Plus met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S21 Plus Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S21 Plus weer snel op te laden. Het is…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S21 Plus - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S21 Plus - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy S21 Plus (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S21 Plus snel weer op te…

Super Fast Charger voor Samsung S21 Plus - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung S21 Plus - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung S21 Plus wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S21 Plus snel weer op te…

USB C datakabel voor Samsung S21 Plus (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S21 Plus (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S21 Plus Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel…

USB C Kabel voor Samsung S21 Plus - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung S21 Plus - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy S21 Plus 2 meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je…

USB C Kabel voor Samsung S21 Plus - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung S21 Plus - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung S21 Plus 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S21 Plus 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S21 Plus 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S21Plus Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S21 Plus

Zoek je een Samsung Galaxy S21 Plus oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S21 Plus.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy S21 Plus

De Samsung S21 is de waardige opvolger van de zeer populaire Samsung S20 Plus. Het toestel is kenmerkend door o.a. zijn grote scherm met daarin een kleine selfiecamera in het midden.  De waanzinnige camera op de achterzijde met maar liefst 3 lenzen (64/12/12  megapixel) springt ook direct in het oog. Onderhuids de fraai vormgegeven behuizing bevind zich een snellere processor met een meer dan gemiddeld werkgeheugen en een grote accu met een capaciteit van 4800 mAh.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy S21 Plus is een van de eerste toestellen welke Super Fast Charging ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S21 Plus op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung S21 Plus met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy S21 Plus leveren.

USB C

De Samsung Galaxy S21 Plus is een van de toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S21 Plus ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S21 Plus de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S21 Plus welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S21 Plus opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S21 Plus en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S21 Plus oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S21 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung S21 oplader 

Bekijk ook: Samsung a32 oplader

Bekijk ook: Samsung Galaxy A12 oplader

 

Wat is de prijs van een oplader voor de Samsung Galaxy S21 Plus?

De prijzen van onze Samsung S21 Plus opladers variëren tussen de € 9,95 en 21,95. Het prijsverschil zit vooral in het type lader, zo kun je kiezen uit een snellader of zelfs een ‘Super Fast Charger’ waarmee je jouw telefoon nog sneller kunt opladen. Meerdere laders nodig? Kijk dan ook eens naar de prijsstaffels van GSM-Oplader.nl en betaal tot slechts € 5,95 voor de lader.

Hoeveel vermogen heeft een Samsung Galaxy S21 Plus oplader?

GSM-Oplader.nl biedt twee type opladers aan voor de Samsung Galaxy S21: snelladers met een vermogen van 15-watt en de Super Fast Chargers met 25 watt vermogen.

Met welk type USB aansluiting zijn de opladers uitgerust?

De opladers zijn voorzien van een USB-C aansluiting. Dit is dé nieuwe standaard voor het sneller opladen van telefoons omdat dit type jouw Galaxy S21 Plus met meer vermogen kan opladen. Een ander groot voordeel? De USB-C aansluiting is symmetrisch, dit is een grotere verbetering ten opzichte van Micro USB, waarbij slechts één kant paste in de aansluiting van de telefoon.

Is het ook mogelijk om een Samsung Galaxy S21 Plus draadloos te laden?

De Samsung Galaxy S21 Plus is ook draadloos op te laden. Op GSM-Oplader.nl vind je een handige draadloze oplader inclusief standaard, ideaal voor op het bureau of nachtkastje. Wist je dat draadloos opladen minder snel gaat als bekabeld laden? Maar wel beter is voor de accu? Bekijk bovenaan de pagina het assortiment draadloze opladers voor de S21!

Wat is het grote voordeel van de laders voor de S21 Plus van Gsm-Oplader.nl?

GSM-Oplader.nl biedt een 2 meter lange kabel aan bij de telefoonladers! Bij de meeste partijen is dit vaak slechts 1 meter. Dit is natuurlijk erg fijn voor gebruiken + opladen op bijvoorbeeld de bank of in bed.