Snellader voor Samsung Galaxy S20 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S20 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S20 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S20 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy S20 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S20 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S20 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S20 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S20 - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S20 - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy S20 (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S20 snel weer op te laden. 2 meter…

Super Fast Charger voor Samsung S20 - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung S20 - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung S20 wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S20 snel weer op te laden. 2 meter…

USB C datakabel voor Samsung S20 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S20 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S20 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C Kabel voor Samsung Galaxy S20 - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung Galaxy S20 - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy S20 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung…

USB C Kabel voor Samsung S20 - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung S20 - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung S20 meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung S20 telefoon. Ondersteuning…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S20 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S20 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S20 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S20

Zoek je een Samsung Galaxy S20 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S20.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy S20

De Samsung S20 is de waardige opvolger van de zeer populaire Samsung S10. Het toestel is kenmerkend door o.a. zijn grote nagenoeg randloze scherm met daarin een kleine selfiecamera in het midden.  De waanzinnige camera op de achterzijde met maar liefst 3 lenzen (64/12/12  megapixel) springt ook direct in het oog. Onderhuids de fraai vormgegeven behuizing bevind zich een snelle exynos 990 processor met een meer dan gemiddeld werkgeheugen en een grote accu met een capaciteit van 4000 mAh.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy S20 is een van de eerste toestellen welke Super Fast Charging ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S20 op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung S20 met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy S20 leveren.

USB C

De Samsung Galaxy S20 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S20 ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S20 de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S20 welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S20 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S20 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S20 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S20 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung S20 Plus oplader

Bekijk ook: Samsung Note S20 Ultra oplader

Bekijk ook: Samsung Galaxy A41 oplader

 

Wat is de prijs van een oplader voor de Samsung Galaxy S20?

De prijzen van onze Samsung S20 opladers variëren tussen de € 9,95 en 21,95. Het prijsverschil zit vooral in het type lader, zo kun je kiezen uit een snellader of zelfs een ‘Super Fast Charger’ waarmee je jouw telefoon nog sneller kunt opladen. Meerdere laders nodig? Kijk dan ook eens naar de prijsstaffels van GSM-Oplader.nl en betaal tot slechts € 5,95 voor de lader.

Hoeveel vermogen heeft een Samsung Galaxy S20 oplader?

GSM-Oplader.nl biedt twee type opladers aan voor de Samsung Galaxy S20: snelladers met een vermogen van 15-watt en de Super Fast Chargers met 25 watt vermogen.

Met welk type USB aansluiting zijn de opladers uitgerust?

De opladers zijn voorzien van een USB-C aansluiting. Dit is dé nieuwe standaard voor het sneller opladen van telefoons omdat dit type jouw Galaxy S20 met meer vermogen kan opladen. Een ander groot voordeel? De USB-C aansluiting is symmetrisch, dit is een grotere verbetering ten opzichte van Micro USB, waarbij slechts één kant paste in de aansluiting van de telefoon.

Is het ook mogelijk om een Samsung Galaxy S20 draadloos te laden?

De Samsung Galaxy S20 is ook draadloos op te laden. Op GSM-Oplader.nl vind je een handige draadloze oplader inclusief standaard, ideaal voor op het bureau of nachtkastje. Wist je dat draadloos opladen minder snel gaat als bekabeld laden? Maar wel beter is voor de accu? Bekijk bovenaan de pagina het assortiment draadloze opladers voor de S20!

Wat is het grote voordeel van de laders voor de S20 van Gsm-Oplader.nl?

GSM-Oplader.nl biedt een 2 meter lange kabel aan bij de telefoonladers! Bij de meeste partijen is dit vaak slechts 1 meter. Dit is natuurlijk erg fijn voor gebruiken + opladen op bijvoorbeeld de bank of in bed.