Snellader voor Samsung Galaxy S10E met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S10E met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S10E Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S10E weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy S10E met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S10E met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S10E Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S10E weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung S10E (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S10E (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S10E Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S10E 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S10E 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S10E Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S10E

Zoek je een Samsung Galaxy S10E oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S10E.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy S10E is een van de eerste toestellen welke Super Fast Charging ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S10E op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung S10E met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy S10E leveren.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S10E ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S10E de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S10E welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S10E opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers van 25 watt ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S10E en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S10E oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S10E oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Wat kost een oplader voor de Samsung Galaxy S10E?

De voordeligste keuze voor de Samsung Galaxy S10E zijn de USB-C laadkabels, deze zijn bij ons verkrijgbaar vanaf € 9,95. Liever een oplader met stekker(adapter)? Kies dan voor onze snellader met Samsung Fast Charging, deze heeft een vermogen van 15-watt! Deze laadt de telefoon tot 40% sneller op. Deze opladers zijn al verkrijgbaar vanaf € 12,95. Onze opladers zijn leverbaar in het wit en het zwart. Wij werken uitsluitend met opladers met extra lange laadkabel van wel 2 meter! Ideaal voor nog meer comfort.

Wat voor type autoladers biedt GSM-Oplader.nl aan?

Wij bieden ook autoladers aan voor de Samsung Galaxy S10E die compatible zijn met de USB-C aansluiting op deze telefoon. Onze snelladers zijn ook voorzien van de Samsung Fast Charging technologie, erg handig zodat je ook onderweg razendsnel weer een volle accu hebt!

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy 10E?

Het eerste verschil wat je direct zult opmerken bij het naast elkaar leggen van de toestellen is de schermgrootte, de S10E is net iets kleiner als de S10. Zo heeft de S10E een scherm met 5.8 inch en de S10 een scherm met 6.1 inch. De batterij van de S10E is beter dan die van de S10, zo heeft de S10 E een batterijcapaciteit van 3400 mAh en de S10 een batterijcapaciteit van 3100 mAh. Het laatste verschil is terug te vinden in de camera’s, de S10E heeft namelijk 3 camera’s en de S10 zelfs 4 camera’s.

Wat is de levertijd?

Bestel je een oplader op een doordeweekse dag, voor 18:00? Dan leveren wij jouw oplader al de volgende dag bij je thuis af. Wij versturen onze producten bovendien per brievenbuspost, ideaal omdat je zo niet de hele dag thuis hoeft te blijven om te wachten op het pakketje!