Snellader voor Samsung Galaxy S10 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S10 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S10 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S10 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy S10 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S10 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S10 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S10 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung S10 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S10 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S10 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S10 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S10 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S10 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S10

Zoek je een Samsung Galaxy S10 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S10.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy S10 is een van de eerste toestellen welke Super Fast Charging ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S10 op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung S10 met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy S10 leveren.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S10 ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S10 de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S10 welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S10 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers van 25 watt ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S10 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S10 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S10 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Wat kost een oplader voor de Samsung Galaxy S10?

De normale snelladers met een vermogen van 15-watt zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95 zonder adapter en € 12,95 met adapter. Meerdere opladers nodig? GSM-Oplader.nl biedt ook speciale kortingen bij aanschaf van meerdere opladers. De staffelkortingen vind je terug op de productpagina’s.

Kan een Samsung Galaxy S10 ook draadloos opladen?

Ja, de Samsung Galaxy S10 is ook draadloos te laden! Het toestel beschikt namelijk over de QI technologie, dit is nodig om draadloos te kunnen laden. Op GSM-Oplader.nl vind je handige draadloze opladers inclusief standaard, ideaal voor op het bureau of het nachtkastje.

Is een Samsung Galaxy S10 ook snel te laden in de auto?

Ook in de auto is de Samsung Galaxy S10 met de speciale autoladers van Gsm-Oplader.nl snel op te laden. Wij bieden speciale auto adapters aan die genoeg watt kunnen sturen naar de USB-C datakabel, zo laadt jouw toestel ook tijdens het autorijden razendsnel op.

Met welk type USB aansluiting zijn de opladers uitgerust?

De Samsung Galaxy S10 is voorzien van USB-C aansluiting, dit is de nieuwste standaard. Met USB-C zijn de mogelijkheden om sneller op te laden ook verbeterd. GSM-Oplader.nl biedt daarom ook Super Fast Chargers aan waarmee je de S10 razendsnel kunt opladen.