Snellader voor Samsung Galaxy A71 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy A71 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy A71 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A71 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy A71 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy A71 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy A71 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A71 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Super Fast Charger voor Samsung A71 - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung A71 - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung A71 wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung A71 snel weer op te laden. 2 meter…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy A71 - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy A71 - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy A71 (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung A71 snel weer op te laden. 2 meter…

USB C datakabel voor Samsung A71 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung A71 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung A71 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C Kabel voor Samsung A71 - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung A71 - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung A71 2 meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung A71…

USB C Kabel voor Samsung Galaxy A71 - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung Galaxy A71 - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy A71 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A71 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A71 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy A71 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A71

Zoek je een Samsung Galaxy A71 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A71.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy A71

De Samsung A71 is de waardige opvolger van de zeer populaire Samsung A70. Het toestel is kenmerkend door o.a. zijn grote nagenoeg randloze scherm waarin voor de selfie camera met maar liefst 32 megapixel slechts een klein gat in is gestanst.  De waanzinnige camera op de achterzijde met maar liefst 4 lenzen springt ook direct in het oog. Onderhuids de fraai vormgegeven behuizing bevind zich een snelle snapdragon processor met een meer dan gemiddeld werkgeheugen en een grote accu met een capaciteit van 4500 mAh.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy A71 is een van de eerste toestellen welke Super Fast Charging ondersteunt. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A71 op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung A71 met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy A71 leveren.

USB C

De Samsung Galaxy A71 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy A71 ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy A71 de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy A71 welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung A71 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A71 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A71 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy A71 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Welke laders zijn verkrijgbaar voor de Samsung Galaxy A71?

Op GSM-Oplader.nl heb je de keuze uit meerdere soorten opladers voor de A71: snelladers, autoladers en super fast chargers. Heb je zelf al een USB-C adapter(stekker) in huis? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen de USB-C datakabel aan te schaffen.

Hoeveel vermogen heeft de batterij van de Samsung Galaxy A71?

De batterij van de Samsung Galaxy A71 heeft een inhoud van 4.500 mAh, dit is meer dan de meeste toestellen. Gezien de capaciteit duurt het normaliter ook langer om op te laden, gelukkig werken wij daarom uitsluitend met snelladers en super fast chargers om jouw A71 zo snel mogelijk weer op de 100% batterij te krijgen!

Wat is het verschil tussen de snelladers en super fast charging?

Het verschil tussen de snelladers en super fast charging zit hem in het aantal watt. Een snellader heeft een vermogen van maximaal 15-watt. De super fast charging laders hebben een capaciteit van standaard 25-watt. Dit is een grote vooruitgang, gezien de grote accu in de Galaxy A71, raden wij aan om dan ook te kiezen voor een super fast charger voor dit toestel.

Is het mogelijk om de Samsung Galaxy A71 draadloos op te laden?

Helaas is het niet mogelijk om de S71 draadloos op te laden.

Met welk type USB aansluiting zijn de opladers uitgerust?

De Samsung Galaxy A71 is voorzien van USB-C aansluiting, dit is een groot voordeel, aangezien er met USB-C sneller geladen kan worden.