Op zoek naar een oplader voor je Samsung tablet? Gsm-Oplader.nl heeft een groot assortiment Samsung tablet opladers. Wij maken het je extra makkelijk met onze zoekfunctie waardoor je eenvoudig en snel de juiste voordelige oplader voor jouw Samsung tablet zult vinden. Wanneer je je Samsung oplader voor 18:00 besteld heb je deze doorgaans de volgende werkdag al in huis!

Samsung tablet oplader

Zoek je een Samsung tablet oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor Samsung tablets.

Super Fast Charging

De allernieuwe generatie topmodel Samsung tablets ondersteunen Super Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung tablet met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung tablet leveren.

Lang tablet oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung tablet oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung opladers

Wij bieden naast de originele Samsung tablet opladers van 25 watt ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met Samsung tablets en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung tablet oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung tablet oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.