Snellader voor Samsung Galaxy Tab S6 lite met 2 meter kabe

Snellader voor Samsung Galaxy Tab S6 lite met 2 meter kabe

Snellader Samsung Galaxy Tab S6 lite Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Tab S6 lite weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy Tab S6 Lite met 2 meter kabe

Snellader voor Samsung Galaxy Tab S6 Lite met 2 meter kabe

Snellader Samsung Galaxy Tab S6 Lite Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Tab S6 Lite weer snel op te laden. Het is…

USB C datakabel voor Samsung Tab S6 Lite (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung Tab S6 Lite (2 Meter)

USB C datakabel Samsung Tab S6 Lite Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2 mete

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2 mete

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je tablet nog te kunnen…

Pagina:

Samsung tablet oplader voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Zoek je een Samsung Galaxy Tab S6 Lite oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung Tab S6 Lite.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy Tab S6 Lite

De Samsung Tab S6 Lite is de lichtere uitvoering van de Samsung Tab S6. De tablet wordt standaard geleverd met de S pen waarmee je makkelijk notities kunt maken. De tablet zal wanneer het scherm zwart is de S pen ook direct herkennen waardoor je deze direct in gebruik kunt nemen. De tablet beschikt verder over een lcd scherm en een flinke batterij van 7.040 mAh.

Fast Charging

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy Tab S6 Lite op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy Tab S6 Lite waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy Tab S6 Lite beschikt over een USB C aansluiting. Voordelen hiervan t.o.v. micro-usb zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung Tab S6 Lite opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy Tab S6 Lite en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy Tab S6 Lite oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy Tab S6 Lite oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung tablet opladers

Bekijk ook: Samsung tab A 10.1 oplader

Bekijk ook: Samsung Tab S3 oplader