Snellader voor Samsung Galaxy S9 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S9 Plus met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S9 Plus Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S9 Plus weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy S9+ met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S9+ met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S9+ Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S9+ weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung S9+ (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S9+ (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S9+ Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S9+ 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S9+ 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S9+ Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S9+

Zoek je een Samsung Galaxy S9+ oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S9+.

Fast Charging

De Samsung Galaxy S9+ ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S9+ op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy S9+ dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy S9+ waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy S9+ is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S9+ ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S9 de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S9+ welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S9+ opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S9+ en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S9+ oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S9+ oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Waarom een oplader voor de Samsung Galaxy S9 plus kopen bij GSM-Oplader.nl?

GSM-Oplader.nl is de specialist op het gebied van opladers voor jouw mobiele telefoon of tablet. In ons assortiment vind je uitsluitend snelladers om de Samsung Galaxy S9 plus zo snel mogelijk weer te voorzien van een volle batterij. Wij bieden scherpe prijzen, een snelle levertijd en extra lange laadkabel van 2 meter!

Is de Samsung Galaxy S9 ook draadloos op te laden?

De Samsung Galaxy S9 is uitgerust met QI technologie, dit betekent dat dit toestel ook draadloos op te laden is. Op GSM-Oplader.nl vind je speciale draadloze opladers met standaard.

Wanneer heb ik mijn oplader in huis?

Op werkdagen jouw oplader voor 18:00 besteld? Dan heb je de lader de volgende dag al in huis!

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9 plus?

De Samsung Galaxy S9 Plus is zoals de naam het al zegt de verbeterde versie van de normale S9. Het toestel heeft een groter scherm van 6,2 inch (t.o.v. de 5,8 inch), een dubbele 12 Megapixel camera(t.o.v. een normale 12 Megapixel camera), een beter werkgeheugen van 6GB (t.o.v. 4GB) en tot slot een betere batterij van 3.500 mAh(t.o.v. 3.000 mAh). De grote batterijcapaciteit is de reden waarom het handig is om te kiezen voor een snellader, zodat de telefoon snel weer oplaadbaar is.