There are no products available in this category.

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S5 PLUS

Zoek je een Samsung Galaxy S5 PLUS oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S5 PLUS.

Snelladen

De Samsung Galaxy S5 PLUS ondersteunt snelladen. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S5 PLUS op te laden met een laadstroom van 10 watt i.p.v. de 5 watt welke de voorgaande generatie samsung S5 PLUS snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy S5 PLUS dus goed op dat de laadstroom van 10 watt op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy S5 PLUS waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung S5 PLUS is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung S5 PLUS

De standaard lengte van de Samsung S5 PLUS oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung S5 PLUS opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S5 PLUS en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S5 PLUS oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung S5 PLUS oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S10 oplader

Bekijk ook: Samsung S9 oplader

Bekijk ook: Samsung S8 oplader