Snellader voor Samsung Galaxy S20 FE met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy S20 FE met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy S20 FE Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S20 FE weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy S20 FE met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy S20 FE met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy S20 FE Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy S20 FE weer snel op te laden. Het is…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S20 FE - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S20 FE - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy S20 FE (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S20 FE snel weer op te…

Super Fast Charger voor Samsung S20 FE - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung S20 FE - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung S20 FE wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung S20 FE snel weer op te…

USB C datakabel voor Samsung S20 FE (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung S20 FE (2 Meter)

USB C datakabel Samsung S20 FE Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel…

USB C Kabel voor Samsung Galaxy S20 FE - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung Galaxy S20 FE - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy S20 FE 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je…

USB C Kabel voor Samsung S20 FE - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung S20 FE - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung S20 FE meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je Samsung S20…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S20 FE 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy S20 FE 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy S20 FE Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy S20 FE

Zoek je een Samsung Galaxy S20 FE oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung S20 FE.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy S20 FE

De Samsung S20 is de waardige opvolger van de zeer populaire Samsung S10. Het toestel is kenmerkend door o.a. zijn grote nagenoeg randloze scherm met daarin een kleine selfiecamera in het midden.  De waanzinnige camera op de achterzijde met maar liefst 3 lenzen (64/12/12  megapixel) springt ook direct in het oog. Onderhuids de fraai vormgegeven behuizing bevind zich een snelle exynos 990 processor met een meer dan gemiddeld werkgeheugen en een grote accu met een capaciteit van 4000 mAh.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy S20 FE ondersteunt Super Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy S20 FE op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery 3.0 protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung S20 FE met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy S20 FE leveren.

USB C

De Samsung Galaxy S20 FE is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy S20 FE ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy S20 FE de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy S20 FE welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung S20 FE opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy S20 FE en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy S20 FE oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy S20 FE oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Bekijk ook: Samsung S20 Plus oplader

Bekijk ook: Samsung S20 Ultra oplader

Bekijk ook: Samsung S20 oplader

Bekijk ook: Samsung Galaxy A41 oplader

Welke opladers biedt GSM-Oplader.nl aan voor de Samsung Galaxy S20 FE?

Maak een keuze uit ons ruime aanbod aan opladers voor de Samsung Galaxy S20 FE. Wij verkopen uitsluitend snelladers en ‘super fast chargers’ van 15-watt of 25-watt. Alle laders zijn voorzien van 2 meter lange oplaadkabel. Ook draadloze opladers en autoladers zijn bij ons verkrijgbaar voor deze telefoon.

Hoeveel batterij capaciteit heeft de batterij van de Samsung Galaxy FE?

De Samsung Galaxy S20 FE heeft een accu van 4500 mAh, dit is een enorme capaciteit voor de nieuwste generatie telefoons. Wij raden dan ook zeker aan om te kiezen voor een ‘super fast charger’ zodat je de telefoon weer snel kunt gebruiken.

Is de Samsung Galaxy S20 FE ook draadloos op te laden?

Ja, de Samsung Galaxy S20 FE is draadloos op te laden. De technologie beschikt namelijk over de benodigde Qi technologie.

Wanneer kan ik mijn oplader thuis verwachten?

Gsm-Oplader.nl werkt met een levering op werkdagen binnen 24-uur. Bestelt u op werkdagen voor 18:00? Dan heb je de oplader de volgende dag al in huis. Ideaal om zo je huidige lader snel te vervangen.

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy S20 FE en de Samsung Galaxy S20?

De Samsung Galaxy S20 FE staat voor ‘Fan Edition’, in het verleden plakte Samsung hier eerder de naam ‘Lite’ op. Het toestel is budget variant van het normale S20 model. De grootste verschillen zitten hem in de schermgrootte (6,5 inch - S20 FE en 6,2 Inch - S20), de batterij (4.500 mAh - S20 FE en 4.000 mAh - S20) en het werkgeheugen ( 6GB - S20 FE en 8 tot 12 GB - S20). De Fan Edition heeft verder een minder krachtige processor en scherm als de reguliere S20.