Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 Lite met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 Lite met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy Note 10 Lite Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Note 10 Lite weer snel op te laden.…

Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 lite met 2 meter kabel zwa

Snellader voor Samsung Galaxy Note 10 lite met 2 meter kabel zwa

Snellader Samsung Galaxy Note 10 lite Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy Note 10 lite weer snel op te laden.…

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy Note 10 lite - 2 meter

Super Fast Charger voor Samsung Galaxy Note 10 lite - 2 meter

Super Fast Charger Samsung Galaxy Note 10 lite (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung Note 10 lite snel weer…

Super Fast Charger voor Samsung Note 10 lite - 2 meter wit

Super Fast Charger voor Samsung Note 10 lite - 2 meter wit

Super Fast Charger Samsung Note 10 lite wit (2 meter) Met een capaciteit van 25 watt maakt de nieuwe super fast charger het mogelijk jouw Samsung Note 10 lite snel weer…

USB C datakabel voor Samsung Note 10 lite (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung Note 10 lite (2 Meter)

USB C datakabel Samsung Note 10 lite Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De…

USB C Kabel voor Samsung Galaxy Note 10 lite - 2 Meter Zwart

USB C Kabel voor Samsung Galaxy Note 10 lite - 2 Meter Zwart

USB C naar USB C kabel Samsung Galaxy Note 10 lite 2 meter zwart Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van…

USB C Kabel voor Samsung Note 10 lite - 2 Meter

USB C Kabel voor Samsung Note 10 lite - 2 Meter

USB C naar USB C kabel Samsung Note 10 lite 2 meter wit Deze 2 meter lange USB C kabel geeft je net wat meer bewegingsvrijheid tijdens het opladen van je…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Note 10 lite 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy Note 10 lite 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy Note 10 lite Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy NOTE 10 Lite

Zoek je een Samsung Galaxy NOTE 10 Lite oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung NOTE 10 Lite.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy NOTE 10 Lite

De Samsung Note 10 Lite is de uitgeklede variant van de Galaxy Note 10. Naast het flinke prijsverschil wat deze Note 10 Lite een stuk toegankelijker maakt om aan te schaffen zijn ook de verschillen t.o.v de hardware in de standaard Note 10 redelijk rigoreus. Aan de buitenzijde zie je direct het dat het scherm welliswaar groter is maar ook niet meer gebogen wat het toestel wel direct in een andere voordeligere klasse plaatst. Ook het werkgeheugen en de processor zijn wezenlijk verschillend t.o.v de Note 10. Het werkgeheugen bedraagt 8 gb t.o.v 128 gb in het vlaggenschip uit deze serie en er is gebruik gemaakt van een verouderde processor. Deze voldoen net als het scherm in de praktijk echter prima voor een toestel in de prijsklasse.

Super Fast Charging

De Samsung Galaxy NOTE 10 Lite ondersteunt  Super-Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy NOTE 10 Lite op te laden met een laadstroom van maar liefst 25 Watt waarmee jouw batterij in een mum van tijd weer is opgeladen.

Power delivery protocol

Niet alle laders zijn geschikt om jouw Samsung NOTE 10 Lite met 25 watt op te laden. De lader dient ondersteuning te bieden voor het nieuwe usb-c Power Delivery protocol en zowel de lader als de kabel dienen bestand te zijn tegen de krachtige laadstroom tijdens het opladen. Je kunt je bij ons verzekeren dat wij je een passende oplader voor jouw Samsung Galaxy NOTE 10 Lite leveren.

USB C

De Samsung Galaxy NOTE 10 Lite beschikt over een USB C aansluiting. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung usb-c datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung NOTE 10 Lite opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy NOTE 10 Lite en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy NOTE 10 Lite oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy NOTE 10 Lite oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Wat kost een oplader voor de Samsung Galaxy Note 10 Lite?

GSM-Oplader.nl biedt al vanaf €9,95 opladers aan voor de Samsung Galaxy Note 10 Lite. Je hebt de keuze uit losse USB-C datakabels, snelladers met een vermogen van 10-watt en Super Fast Chargers met een vermogen van 25-watt. Liever draadloos of onderweg opladen? Wij bieden ook autoladers en draadloze opladers aan voor dit toestel. Bestel je meer dan één oplader? Dan heeft GSM-Oplader.nl ook speciale kortingen, deze vind je terug op de productpagina’s. Profiteer van scherpe prijzen!

Hoeveel capaciteit de batterij van de Samsung Galaxy Note 10 Lite?

De Samsung Galaxy Note 10 Lite is uitgerust met een batterijcapaciteit van 4.500 mAh. Dit is een behoorlijke batterijcapaciteit, wij raden dan ook aan om te kiezen voor een Super Fast Charger.

Wat is de snelste oplader voor de Note 10 Lite?

Wil je de Samsung Note 10 Lite zo snel mogelijk weer voorzien van een volle batterij? Kies dan voor de Super Fast Charger met een vermogen van wel 25-watt. Deze lader is voorzien van het Powery Delivery protocol waardoor je telefoon tot wel 2 keer zo snel oplaadt als een reguliere oplader.

Wat is de levertijd van een oplader bij GSM-Oplader.nl?

Wij hebben bij bestellingen op werkdagen voor 18:00 een levertijd binnen de 24 uur. Kortom: vandaag besteld, morgen in huis! Wij leveren bovendien in speciale brievenbuspost pakketten, zo hoef je niet thuis te blijven! Bestel je in het weekend? Dan leveren wij de eerstvolgende werkdag verwerkt.