Snellader voor Samsung Galaxy M31 met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy M31 met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy M31 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy M31 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

Snellader voor Samsung Galaxy M31 met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy M31 met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy M31 Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy M31 weer snel op te laden. Het is daarnaast ook…

USB C datakabel voor Samsung M31 (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung M31 (2 Meter)

USB C datakabel Samsung M31 Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel is…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy M31 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy M31 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy M31 Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven gebruiken. Wanneer…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy M31

Zoek je een Samsung Galaxy M31 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung M31.

De belangrijkste kenmerken van de Samsung Galaxy M31

De Samsung M31 is de opvolger van de Samsung M30. De M30 is nooit officieel in Nederland verkocht. De nieuwe Samsung M31 is wat ons betreft het meest uitgebreide toestel in deze prijsklasse en bied je 'most bang for your bucks'! Wat dacht je van maar liefst 4 camera's op de achterzijde? Een krachtige 32 megapixel selfiecamera aan de voorzijde, een accu van maar liefst 6000 mAh waarmee je doorgaans 2 dagen door kunt komen zonder bij te laden en een goed amoled display welke garant staat voor mooie kleuren en scherpte.

Fast Charging

De Samsung Galaxy M31 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy M31 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy M31 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy M31 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy M31 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Grote keus Samsung M31 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy M31 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy M31 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy M31 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S20 oplader

Bekijk ook: Samsung Note 10 oplader

Wat kost een oplader voor de Samsung Galaxy M31?

De Samsung Galaxy M31 beschikt over een USB-C aansluiting. Onze voordeligste optie qua opladers zijn dan ook de losse USB-C kabels, deze kosten slechts € 9,95. Zo kun je de telefoon opladen met een eigen USB adapter of middels bijvoorbeeld een desktop of laptop.

Liever een complete lader voor in het normale stopcontact, die geschikt is om te snelladen met 15-watt? Dan raden wij je de complete opladers aan met adapter + USB-C kabel. Deze kosten € 13,95. Ben je van plan om meerdere opladers te bestellen? Dan vind je op onze productpagina’s ook leuke extra kortingen, zo betaal je nog minder voor iedere lader!

Waarom is het verstandig om een snellader aan te schaffen voor de Samsung Galaxy M31?

De M31 heeft een enorme batterij met wel 6.000 mAh, over het algemeen goed om 2 dagen nonstop te gebruiken! Om deze reden is het handig te kiezen voor één van onze 15-watt snelladers, zo laad je de telefoon tot wel 40% sneller op dan een normale oplader.

Wat is het verschil tussen de Samsung Galaxy M21 en M31?

De Samsung Galaxy M31 is de verbeterde versie van de M21. Beide telefoons staan bekend om hun extreem grote accu van 6.000 mAh. Echter biedt de M31 een betere schermresolutie, met een pixeldichtheid van 411 ppi t.o.v. 403 ppi. Ook de camera is met 64 MP, t.o.v. 48 MP een stuk beter van de M31. Tot slot biedt de M31 extra functionaliteiten aan, zoals NFC en ANT+.

Wat is de verzendtijd van GSM-Oplader.nl?

Alle bestellingen op werkdagen voor 18:00, leveren wij de volgende dag bij je in huis. Bestellingen in het weekend, of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag geleverd. Wij verzenden onze producten in brievenbus pakketten, zo hoef je niet thuis te blijven om de lader te ontvangen