Snellader voor Samsung Galaxy A8 (2018) met 2 meter kabel wit

Snellader voor Samsung Galaxy A8 (2018) met 2 meter kabel wit

Snellader Samsung Galaxy A8 (2018) Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A8 (2018) weer snel op te laden. Het is…

Snellader voor Samsung Galaxy A8 (2018) met 2 meter kabel zwart

Snellader voor Samsung Galaxy A8 (2018) met 2 meter kabel zwart

Snellader Samsung Galaxy A8 (2018) Deze snellader beschikt over de Samsung Adaptive Fast charging technologie waarmee het mogelijk is jouw Samsung Galaxy A8 (2018) weer snel op te laden. Het is…

USB C datakabel voor Samsung A8 (2018) (2 Meter)

USB C datakabel voor Samsung A8 (2018) (2 Meter)

USB C datakabel Samsung A8 (2018) Deze kwalitatief zeer hoogwaardige USB C kabel heeft een lengte van maar liefst 2 meter waardoor geen stopcontact meer te ver weg is. De kabel…

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A8 (2018) 2 meter zwart

USB C oplaadkabel voor Samsung Galaxy A8 (2018) 2 meter zwart

Extra lange oplaadkabel voor de Samsung Galaxy A8 (2018) Met deze extra lange oplaadkabel is geen stopcontact meer te ver weg om tijdens het opladen je telefoon nog te kunnen blijven…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A8 2018

Zoek je een Samsung Galaxy A8 2018 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A8 2018.

Fast Charging

De Samsung Galaxy A8 2018 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A8 2018 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A8 2018 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy A8 2018 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

USB C

De Samsung Galaxy A8 2018 is een van de eerste toestellen van Samsung welke over een USB C aansluiting beschikt. Voordelen hiervan zijn dat de data overdracht vele malen sneller is en het daarnaast mogelijk is het toestel met een krachtigere laadstroom op te laden.

Lang oplaadsnoer

De standaard lengte van de Samsung datakabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange kabels aan.

Wireless Fast Charging

Naast de mogelijk van bedraad opladen biedt de Samsung Galaxy A8 2018 ook over ondersteuning om draadloos op te laden. Ook voor draadloos opladen ondersteunt de Samsung Galaxy A8 2018 de laatste snelle variant: Wireless Fast Charging. De draadloze opladers voor Samsung Galaxy A8 2018 welke wij aanbieden beschikken over deze technologie om snel draadloos op te kunnen laden.

Grote keus Samsung A8 2018 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A8 2018 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A8 2018 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Galaxy A8 2018 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

Welke opladers bieden wij aan voor de Samsung Galaxy A8?

Op GSM-Oplader.nl vind je eigenlijk alle soorten opladers voor de Samsung Galaxy A8. Zo bieden wij allereerst losse USB-C laadkabels aan voor deze telefoon, handig voor als je al in het bezit bent van een adapter of via de USB-poort van bijvoorbeeld computer of playstation wil gaan opladen. Daarnaast bieden wij ook complete snelladers aan die met een vermogen van wel 15-watt kunnen opladen, deze worden geleverd mét adapter en USB-kabel en kunnen dus gewoon in het stopcontact worden opgeladen. Verder bieden wij ook draadloze opladers én autoladers aan voor de Samsung Galaxy A8!

Over hoeveel mAh(milliampère-uur) beschikt de batterij van de Samsung Galaxy A8?

De Samsung Galaxy A8 beschikt over een Lithium-Ion batterij met USB-C connector en heeft een batterijcapaciteit van 3.000 mAh, dit is de meest gangbare grootte voor smartphones uit 2018.

Waarom kiezen voor een oplader bij GSM-Oplader.nl?

Al onze opladers zijn voorzien van een speciale 2-meter lange oplaadkabels die ook nog eens snelladen met 15-watt hoef je nooit meer lang te wachten tot jouw Samsung Galaxy A8 volledig is opgeladen. De 2-meter lange kabel is verder een bewuste keuze, wij begrijpen goed dat er soms bijvoorbeeld niet direct naast het nachtkastje een stopcontact beschikbaar is of dat je de telefoon graag wil blijven gebruiken tijdens het opladen. Met de extra lange kabels is dit vaker mogelijk!

Wat is de levertijd van GSM-Oplader.nl?

Wij werken met een levertijd op werkdagen van 24-uur, mits je de oplader voor 18:00 besteld. De ideale levertijd om je huidige oplader snel te vervangen!