Laadkabel voor Samsung A10 (1,5 Meter)

Laadkabel voor Samsung A10 (1,5 Meter)

Laadkabel Samsung A10 Deze laadkabel voor de Samsung A10 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy A10 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplaadkabel voor Samsung A10 (1,5 Meter)

Oplaadkabel voor Samsung A10 (1,5 Meter)

Oplaadkabel Samsung A10 Deze oplaadkabel voor de Samsung A10 beschikt over een Micro-Usb aansluiting waarmee je jouw Samsung Galaxy A10 kunt opladen en data zoals foto's en muziek op hoge snelheid…

Oplader voor Samsung Galaxy A10 met extra lange oplaadkabel

Oplader voor Samsung Galaxy A10 met extra lange oplaadkabel

Samsung A10 oplader Met deze krachtige oplader voor de Samsung A10 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Snellader voor Samsung Galaxy A10 met extra lange oplaadkabel

Snellader voor Samsung Galaxy A10 met extra lange oplaadkabel

Samsung A10 snellader Met deze krachtige snellader voor de Samsung A10 is je telefoon snel weer opgeladen.  Met QC 3.0 tot 40% sneller opladen dan de eerste generatie Adaptive Fast Chargers De oplader…

Pagina:

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy A10

Zoek je een Samsung Galaxy A10 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung A10.

Fast Charging

De Samsung Galaxy A10 ondersteunt Fast Charging. Hierdoor is het mogelijk jouw Samsung Galaxy A10 op te laden met een laadstroom van 15 watt i.p.v. de 10 watt welke de voorgaande generatie samsung a10 snellader kon leveren. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy A10 dus goed op of het Fast Charging symbool op de lader staat vermeld om teleurstelling te voorkomen. Wij bieden uitsluitend Fast Charging snelladers aan voor de Samsung Galaxy A10 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung A10 is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung A10

De standaard lengte van de Samsung a10 oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je toestel op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung A10 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy A10 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy A10 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung A10 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung S10 oplader

Bekijk ook: Samsung S9 oplader

Bekijk ook: Samsung S8 oplader

 

 

Welke laders biedt GSM-Oplader.nl aan voor de Samsung Galaxy A10?

GSM-Oplader.nl biedt snelladers van 15-watt aan voor de Samsung Galaxy A10. Deze zijn voorzien van de QC 3.0 technologie, dit staat voor Quick Charging 3.0. Deze opladers laden tot wel 40% sneller op dan de traditionele opladers voor deze telefoon. Je hebt keuze uit USB laadkabels en complete laders met adapter(stekker). Onze opladers zijn verder verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

Wat voor USB aansluiting heeft deze smartphone?

De Samsung Galaxy A10 werkt met micro-USB opladers. Dit is een USB-type waar veel toestellen mee zijn uitgerust. Houd er bij het aansluiten rekening mee dat een een micro-USB altijd één goede kant heeft.

Wat is de batterijcapaciteit van de Samsung Galaxy A10?

De Samsung Galaxy A10 heeft een 3400 mAh batterij, dit staat voor Ampère-uur. Met de snelladers van GSM-Batterij.nl laad je deze batterij weer razendsnel op.

Wanneer is de Samsung Galaxy A10 uitgebracht?

In 2019 bracht Samsung de A10 uit als een budget optie van de razendpopulaire Samsung Galaxy S10. De telefoon heeft uitstekende specificaties en is daarom razend populair geworden.