Super Fast Charger voor Samsung Galaxy S20 - 2 meter is toegevoegd aan je winkelmandje
There are no products available in this category.

Samsung oplader voor de Samsung Galaxy Note Pro 12.2

Zoek je een Samsung Galaxy Note Pro 12.2 oplader? Zoek niet verder Gsm-Oplader.nl heeft de grootste keus aan opladers voor de Samsung Note Pro 12.2.

Snelladen

De Samsung Galaxy Note Pro 12.2 ondersteunt snelladen tot een snelheid van 10 watt. Let bij de aanschaf van een nieuwe oplader voor de Samsung Galaxy Note Pro 12.2 dus goed op of het snellader dit vermogen kan leveren anders duurt het opladen van je tablet veel langer dan nodig is! Wij bieden uitsluitend snelladers aan voor de Samsung Galaxy Note Pro 12.2 waardoor je zeker weet dat je goed zit!

Micro-USB

De Samsung Note Pro 12.2 is voorzien van een Micro-USB aansluiting.

Lange oplaadkabel voor Samsung Note Pro 12.2

De standaard lengte van de Samsung Note Pro 12.2 oplaadkabel welke standaard bij de levering zit is doorgaans te kort om comfortabel je tablet op te laden en gelijktijdig te kunnen gebruiken. Wij bieden hiervoor extra lange oplaadkabels aan.

Grote keus Samsung Note Pro 12.2 opladers

Wij bieden naast de originele Samsung opladers ook andere hoogwaardige opladers in verschillende prijsklassen aan welke 100% compatible zijn met de Samsung Galaxy Note Pro 12.2 en vaak een stuk voordeliger zijn!

Samsung Galaxy Note Pro 12.2 oplader bestellen

Wanneer je bij Gsm-Oplader.nl je Samsung Note Pro 12.2 oplader voor 18:00 besteld heb je deze de volgende werkdag in huis.

 

Bekijk ook: Samsung tablet oplader

Bekijk ook: Samsung telefoon opladers

Bekijk ook: Samsung S8 oplader